Bilete de avion
Bucureşti Malaga

Oferte la cele mai bune prețuri

Informații Malaga

Image

Bilete avion Bucureşti Malaga (BUH - AGP) - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară spre Spania


Profitaţi de oferta noastră de bilete la preţ redus spre Malaga! Bilete avion Bucureşti Malaga (BUH - AGP), Spania. Situat în sudul Spaniei, pe însorita Costa del Sol, oraşul Malaga este una din destinaţiile favorite ale turiştilor. Stăpânită până la jumătatea secolului XV de mauri, în Malaga se simt încă influenţele acestora, mai ales în ceea ce priveşte stilul arhitectural deosebit. Aici s-a născut Pablo Picasso, a cărui casă a devenit în 2004 muzeu. Treceţi pe la Teatrul Cervantes, unde s-a lansat Antonio Banderas, alt reprezentant al oraşului. Nu rataţi vinul dulce specific regiunii si faimoasele "tapas". Rezervaţi-vă acum biletele la preţ redus prin Lufthansa!

Vreme: Malaga

  Azi Vineri Sâmbătă Duminică
33°C

Azi
33°C | 21°C 30°C | 22°C 31°C | 23°C 32°C | 23°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Malaga cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Malaga, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.