Bilete de avion
Bucureşti Madrid

Oferte la cele mai bune prețuri
de la 189 €*

Informații Madrid

Image

Bilete avion Bucureşti Madrid (BUH - MAD), Spania - rezervaţi bilete de avion economice şi zburaţi la Madrid


Profitaţi de ocazie şi rezervaţi chiar acum bilete de avion ieftine la compania Lufthansa spre Madrid. Bilete avion Bucureşti Madrid (BUH - MAD), Spania. Madrid este un oraş care merită trăit din plin, atât pe timpul zilei, cât şi de către iubitorii distracţiei nocturne, care nu vor fi cu siguranţă dezamăgiţi de faimoasa "movida" spaniolă. Nu pierdeţi ocazia de a savura o cafea în Plaza de España, admirând numeroşii artişti care desenează caricaturi ale turiştilor. Pentru pasionaţii de cultură, vizitaţi Muzeul Prado care găzduieşte lucrări importante ale unor artişti precum Goya, Velazquez, Picasso. De asemenea nu rataţi o plimbare pe străzile oraşului sau în Parcul del Buen Retiro. Rezervaţi-vă acum zborul cu Lufthansa! Madrid vă aşteaptă!

Vreme: Madrid

  Azi Joi Vineri Sâmbătă
38°C

Azi
38°C | 20°C 35°C | 20°C 32°C | 18°C 32°C | 16°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Madrid cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Madrid, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.