Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Madrid

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Madrid

Bilete avion Bucureşti Madrid (BUH - MAD), Spania - rezervaţi bilete de avion economice şi zburaţi la Madrid

Profitaţi de ocazie şi rezervaţi chiar acum bilete de avion ieftine la compania Lufthansa spre Madrid. Bilete avion Bucureşti Madrid (BUH - MAD), Spania. Madrid este un oraş care merită trăit din plin, atât pe timpul zilei, cât şi de către iubitorii distracţiei nocturne, care nu vor fi cu siguranţă dezamăgiţi de faimoasa "movida" spaniolă. Nu pierdeţi ocazia de a savura o cafea în Plaza de España, admirând numeroşii artişti care desenează caricaturi ale turiştilor. Pentru pasionaţii de cultură, vizitaţi Muzeul Prado care găzduieşte lucrări importante ale unor artişti precum Goya, Velazquez, Picasso. De asemenea nu rataţi o plimbare pe străzile oraşului sau în Parcul del Buen Retiro. Rezervaţi-vă acum zborul cu Lufthansa! Madrid vă aşteaptă!

Vreme in Madrid

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Madrid Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.