Bilete de avion
Bucureşti Lyon

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Lyon

Image

Bilete avion Bucureşti Lyon (BUH - LYS), Franța - rezervați bilete de avion ieftine spre Lyon și zburați chiar astăzi


Bilete avion Bucureşti Lyon (BUH - LYS), Franța. Bucurați-vă de reducerile noastre exceptionale la zborurile spre Lyon. De ce să nu vizitați acest oraș francez pitoresc, situat între Paris și Marsilia, la întâlnirea râurilor Saône și Rhône? Cu un istoric deosebit de valoros, Lyon se află în posesia unui patrimoniu cultural impresionant. De aici câteva nume celebre au răsunat în toată lumea: Rabelais, Antoine de St. Exupery, Frații Lumiere, etc. Lyonul deține câteva locuri unice și incitante ce merită vizitate, cum ar fi: pasajele secrete de pe vremea Rezistenţei, Paterin, Turnul Rozelor, Hotel Bullioud, Galeria Philibert Delorme, Gadagne, etc. Rezervați-vă bilete spre Lyon, prin Lufthansa, și beneficiați de reducerile noastre.

Vreme: Lyon

  Azi Duminică Luni Marți
39°C

Azi
39°C | 25°C 38°C | 24°C 36°C | 24°C 39°C | 24°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Lyon cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Lyon, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.