• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Lyon

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Lyon

Bilete avion Bucureşti Lyon (BUH - LYS), Franța - rezervați bilete de avion ieftine spre Lyon și zburați chiar astăzi

Bilete avion Bucureşti Lyon (BUH - LYS), Franța. Bucurați-vă de reducerile noastre exceptionale la zborurile spre Lyon. De ce să nu vizitați acest oraș francez pitoresc, situat între Paris și Marsilia, la întâlnirea râurilor Saône și Rhône? Cu un istoric deosebit de valoros, Lyon se află în posesia unui patrimoniu cultural impresionant. De aici câteva nume celebre au răsunat în toată lumea: Rabelais, Antoine de St. Exupery, Frații Lumiere, etc. Lyonul deține câteva locuri unice și incitante ce merită vizitate, cum ar fi: pasajele secrete de pe vremea Rezistenţei, Paterin, Turnul Rozelor, Hotel Bullioud, Galeria Philibert Delorme, Gadagne, etc. Rezervați-vă bilete spre Lyon, prin Lufthansa, și beneficiați de reducerile noastre.

Vreme in Lyon

 • Vreme Azi
  Azi
  27°C
  /
  14°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  25°C
  /
  16°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  19°C
  /
  14°C
 • Luni
  Vreme Luni
  18°C
  /
  12°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Lyon Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.