Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Los Angeles

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 708 €*

Zboruri internaționale

Informații Los Angeles

Bilete avion Bucureşti Los Angeles (BUH - LAX), USA - rezervaţi bilete de avion ieftine şi zburaţi spre Los Angeles

Profitaţi de ofertele noastre avantajoase pentru zborurile către Los Angeles. Bilete avion Bucureşti Los Angeles (BUH - LAX), USA. Puteţi ajunge chiar astăzi în Oraşul Îngerilor! Admiraţi panorama oraşului, spectaculoasă noaptea, de pe Mulholland Drive. Plimbaţi-vă pe Bulevardul Hollywood, imaginându-vă că jucaţi în filmul vieţii dvs. Relaxaţi-vă într-unul din parcurile oraşului, profitând de microclimatul blând al acestuia. Lăsaţi-vă învăluit de senzaţia de modernism datorată stilului arhitectural. Nu uitaţi să vizitaţi măcar unul dintre cele mai mult de 800 de muzee ale Los Angeles-ului, printre care renumitul Muzeu de Artă Contemporană. Zburaţi chiar astăzi spre Los Angeles cu Lufthansa!

Vreme in Los Angeles

 • Vreme Azi
  Azi
  24°C
  /
  18°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  24°C
  /
  17°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  22°C
  /
  13°C
 • Luni
  Vreme Luni
  23°C
  /
  13°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Los Angeles Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.