Bilete de avion
Bucureşti Londra

Oferte la cele mai bune prețuri
de la 239 €*

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Londra

Image

Bilete avion Bucureşti Londra (BUH - LON) - rezervă Bilete de avion ieftine și zboară către Marea Britanie


Bilete avion Bucureşti Londra (BUH - LON), Marea Britanie. Nu pierde ocazia, profită de prețurile avantajoase și rezervă acum biletul tău de avion spre Londra. Una dintre cele mai mari metropole europene, Londra este pur și simplu un oraș incredibil. O plimbare cu vaporul pe Tamisa, la orice oră din zi sau din noapte vă va încânta iar numeroasele clădiri care privesc spre apă vă vor fascina. Faimosul ceas Big Ben, roata panoramică London Eye, Muzeul Figurilor de Ceară, National Gallery, Hide Park, magazinele Harrods sunt doar câteva dintre atracțiile de nepierdut. Pentru sportivi: nu pierdeți o excursie cu bicicleta pe unul dintre cele două maluri ale Tamisei. Profitați de prețurile avantajoase Lufthansa şi rezervați acum biletul vostru către Londra!

Vreme: Londra

  Azi Miercuri Joi Vineri
22°C

Azi
22°C | 13°C 21°C | 11°C 21°C | 10°C 25°C | 12°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Londra cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Londra, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.