• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Londra

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 156 €*

Zboruri internaționale

Informații Londra

Bilete avion Bucureşti Londra (BUH - LON) - rezervă Bilete de avion ieftine și zboară către Marea Britanie

Bilete avion Bucureşti Londra (BUH - LON), Marea Britanie. Nu pierde ocazia, profită de prețurile avantajoase și rezervă acum biletul tău de avion spre Londra. Una dintre cele mai mari metropole europene, Londra este pur și simplu un oraș incredibil. O plimbare cu vaporul pe Tamisa, la orice oră din zi sau din noapte vă va încânta iar numeroasele clădiri care privesc spre apă vă vor fascina. Faimosul ceas Big Ben, roata panoramică London Eye, Muzeul Figurilor de Ceară, National Gallery, Hide Park, magazinele Harrods sunt doar câteva dintre atracțiile de nepierdut. Pentru sportivi: nu pierdeți o excursie cu bicicleta pe unul dintre cele două maluri ale Tamisei. Profitați de prețurile avantajoase Lufthansa şi rezervați acum biletul vostru către Londra!

Vreme in Londra

 • Vreme Azi
  Azi
  12°C
  /
  7°C
 • Marți
  Vreme Marți
  14°C
  /
  6°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  16°C
  /
  8°C
 • Joi
  Vreme Joi
  15°C
  /
  9°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Londra Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.