Bilete de avion
Bucureşti Lisabona

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Lisabona

Image

Bilete avion Bucureşti Lisabona (BUH - LIS) - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară la Lisabona


Nu pierde ocazia, rezervă acum biletul tău de avion ieftin spre Lisabona! Bilete avion Bucureşti Lisabona (BUH - LIS). Oraşul lusitan oferă importante atracţii turistice precum Mănăstirea Jerónimos, în stil gotic, sau Turnul Belem pe malul Oceanului Atlantic, mărturie a expediţiilor exploratorului Vasco Da Gamma. Cartierele reprezentative sunt Alfama, Baixa şi Chiado unde, cu puţin noroc, veţi putea savura o cafea în prezenţa surprinzătoarei statui a scriitorului Fernando Pessoa. De nepierdut o plimbare cu reprezentativul tramvai galben şi panorama ce se poate admira de la Castelul São Jorge, precum şi fantasticele "pasteis de Belem". Profită de preţurile avantajoase Lufthansa şi rezervă acum biletul tău spre Lisabona.

Vreme: Lisabona

  Azi Miercuri Joi Vineri
28°C

Azi
28°C | 18°C 24°C | 17°C 27°C | 16°C 27°C | 17°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Lisabona cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Lisabona, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.