• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Linz

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Linz

Bilete avion Bucureşti Linz (BUH - LNZ) - rezervă zboruri ieftine spre Linz

Bilete avion Bucureşti Linz (BUH - LNZ). Profitaţi de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile către Linz. Linz este al treilea oraş ca mărime al Austriei şi un port important la Dunăre. De ce sa nu descoperiţi şi dvs. frumuseţile acestui oraş? Diversitatea obiectivelor culturale şi păstrarea farmecului baroc dau oraşului o ambianţă de neuitat. Biserica St.Martin, Catedrala neo-gotică, Catedrala barocă şi clădirea Primăriei sunt doar câteva dintre atracţiile ce nu pot fi ratate. De asemenea, în Linz se află cea mai veche biserică din Austria,Saint Martins, construită la începutul epocii medievale. Rezervaţi-vă chiar azi zborul spre Linz, cu Lufthansa, şi profitaţi de ofertele noastre avantajoase!

Vreme in Linz

 • Vreme Azi
  Azi
  10°C
  /
  4°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  10°C
  /
  4°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  10°C
  /
  3°C
 • Luni
  Vreme Luni
  11°C
  /
  4°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Linz Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.