Bilete de avion
Bucureşti Leipzig/Halle

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Leipzig/Halle

Image

Bilete avion Bucureşti Leipzig/Halle (BUH - LEJ) - rezervaţi zboruri ieftine spre Leipzig/Halle


Bilete avion Bucureşti Leipzig/Halle (BUH - LEJ). Profitaţi chiar acum de oferta noastră şi zburaţi spre Leipzig/Halle. Leipzig este cel mai important oraş al Saxoniei, vestit pe vremuri pentru târgul care se organiza aici (de unde vine şi denumirea de Lipscani). După reunificarea Germaniei, mare parte din clădirile avariate în timpul războiului au fost restaurate, astfel încât acum puteţi vizita monumente precum catedrala Sf. Thomas ori Bursa Veche din Leipzig. Puteţi admira panorama oraşului de pe dealul Fockeberg ori vă puteţi plimba pur şi simplu prin oraş, lăsându-vă condus de străzi. Rezervaţi-vă acum biletul prin Lufthansa şi zburaţi spre Leipzig/Halle chiar azi.

Vreme: Leipzig/Halle

  Azi Joi Vineri Sâmbătă
28°C

Azi
28°C | 15°C 31°C | 15°C 34°C | 17°C 35°C | 19°C

Alte zboruri spre Germania

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Leipzig/Halle cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Leipzig/Halle, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.