Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Köln

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Köln

Bilete avion Bucureşti Köln (BUH - CGN), Germania - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară către Köln

Bilete avion Bucureşti Köln (BUH - CGN), Germania. Profită de prețurile avantajoase și zboară la Köln cu Lufthansa! Köln, unul dintre cele mai frumoase orașe ale Germaniei din punct de vedere turistic, te așteaptă! Nu pierde ocazia de a vizita una dintre cele mai fascinante Catedrale gotice din Europa sau de a petrece o după-amiază minunată optând pentru una dintre numeroasele excursii pe fluviul Rin, care traversează orașul. Pe timpul verii, orașul se transformă într-o minunată gradină în aer liber, iar iarna te va fascina, atât în perioada pregătirilor de Crăciun, cât și a carnavalului multicolor de la sfârșitul lui februarie. Beneficiază de prețurile speciale Lufthansa și rezervă-ți acum biletul de avion către Köln!

Vreme in Köln

Alte zboruri spre Germania

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Köln Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.