Bilete de avion
Bucureşti Ibiza

Oferte la cele mai bune prețuri

Informații Ibiza

Image

Bilete avion Bucureşti Ibiza (BUH - IBZ) - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară către Ibiza, Spania


Profită de preţurile avantajoase ale companiei Lufthansa spre Ibiza. Bilete avion Bucureşti Ibiza (BUH - IBZ), Spania. Transformă-ţi visul în realitate şi zboară spre una dintre cele mai la modă insule din Marea Mediterană. Ibiza este cea de a treia insulă, ca mărime, a arhipelagului Insulelor Baleare, fiind şi insula cea mai plină de viaţă, cu numeroase activităţi turistice dedicate distracţiei nocturne. Discoteci cu cei mai importanţi DJ internaţionali ai momentului, localuri unde muzica nu se opreşte toată noaptea. Ibiza cu siguranţă nu te va dezamăgi. Pentru supravieţuitorii nopţilor înfocate, de nepierdut sunt fantasticele plaje cu apă cristalină. Rezervă-ţi acum biletul tău de avion, profită de preţurile avantajoase Lufthansa

Vreme: Ibiza

  Azi Joi Vineri Sâmbătă
32°C

Azi
32°C | 24°C 33°C | 23°C 33°C | 24°C 33°C | 24°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Ibiza cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Ibiza, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.