• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Hong Kong

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 496 €*

Zboruri internaționale

Informații Hong Kong

Bilete avion Bucureşti Hong Kong (BUH - HKG) - rezervă zboruri ieftine spre Hong Kong

Bilete avion Bucureşti Hong Kong (BUH - HKG)! Profitaţi de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile către Hong Kong. Cine nu şi-ar dori să viziteze măcar pentru o zi una dintre cele mai faimoase destinaţii turistice din lume, Hong Kong-ul? Oraşul oferă o combinaţie unică de tradiţii orientale şi moderne. Puteţi vizita agitatul cartier Mong Kok, unde fiecare stradă e specializată într-un anumit produs. Iar dacă nu vă doriţi agitaţie, aveţi noroc, pentru că parcurile, rezervaţiile naturale şi plajele constituie mai mult de jumătate din Hong Kong. De altfel, nu puteţi rata Muzeul Ceaiului, Grădinile Hong Kong, Templul Tin Hau sau Templul celor zece mii de Buddha! Zburaţi azi cu Lufthansa spre Hong Kong!

Vreme in Hong Kong

 • Vreme Azi
  Azi
  28°C
  /
  25°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  30°C
  /
  26°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  31°C
  /
  26°C
 • Luni
  Vreme Luni
  29°C
  /
  26°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Hong Kong Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.