• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Helsinki

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Helsinki

Bilete avion Bucureşti Helsinki (BUH - HEL) - rezervă bilete economice şi zboară la Helsinki, Finlanda

Bilete avion Bucureşti Helsinki (BUH - HEL), Finlanda. Profită de biletele de avion la preţ economic cu Lufthansa şi rezervă acum zborul tău la Helsinki. Helsinki este un oraş impresionant care se extinde pe numeroase insule si peninsule din Golful Finlandei de exemplu Insula Suomenlinna - o fortăreaţă marină recunoscută patromoniu Unesco şi nelocuită - sau Insula Korkeasaari cu cea mai mare gradină zoologică a Finlandei. Nu poate fi ratat Aleksanterinkatu, principala stradă pentru cumpărături din oraş sau popularul Linnanmaki Amusement Park cu numeroase atracţii, unde preţul biletului variază în funcţie de înălţimea persoanei. La Helsinki vei trăi toate aceste emoţii şi multe altele. Rezervă acum biletul tău ieftin cu Lufthansa!

Vreme in Helsinki

 • Vreme Azi
  Azi
  14°C
  /
  4°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  16°C
  /
  4°C
 • Luni
  Vreme Luni
  17°C
  /
  4°C
 • Marți
  Vreme Marți
  16°C
  /
  4°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Helsinki Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.