Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Goteborg

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Goteborg

Bilete avion Bucureşti Goteborg (BUH - GOT), Suedia - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară către Goteborg

Bilete avion Bucureşti Goteborg (BUH - GOT), Suedia. Profită de preţurile avantajoase ale companiei Lufthansa spre Goteborg. Goteborg este al doilea oraş, ca mărime, al Suediei şi se află printre cele mai importante din Peninsula Scandinaviei. De nepierdut este o plimbare cu faimoasa Roată Panoramică a oraşului la o înălţime de 60 metri. Merită, de asemenea, să faceţi o vizită la Muzeul oraşului Goteborg sau, pentru pasionaţii de istorie, la Aeromuzeul care dezvăluie parte din misterele Razboiului Rece. Pentru iubitorii distracţiei nocturne, Avenzn, Vasastan şi Linné sunt zonele cele mai indicate. Goteborg rezervă surprize interesante pentru amatorii de cumpărături. Rezervă-ţi chiar acum biletul de avion ieftin către Goteborg numai cu Lufthansa.

Vreme in Goteborg

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Goteborg Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.