• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Goteborg

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 198 €*

Zboruri internaționale

Informații Goteborg

Bilete avion Bucureşti Goteborg (BUH - GOT), Suedia - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară către Goteborg

Bilete avion Bucureşti Goteborg (BUH - GOT), Suedia. Profită de preţurile avantajoase ale companiei Lufthansa spre Goteborg. Goteborg este al doilea oraş, ca mărime, al Suediei şi se află printre cele mai importante din Peninsula Scandinaviei. De nepierdut este o plimbare cu faimoasa Roată Panoramică a oraşului la o înălţime de 60 metri. Merită, de asemenea, să faceţi o vizită la Muzeul oraşului Goteborg sau, pentru pasionaţii de istorie, la Aeromuzeul care dezvăluie parte din misterele Razboiului Rece. Pentru iubitorii distracţiei nocturne, Avenzn, Vasastan şi Linné sunt zonele cele mai indicate. Goteborg rezervă surprize interesante pentru amatorii de cumpărături. Rezervă-ţi chiar acum biletul de avion ieftin către Goteborg numai cu Lufthansa.

Vreme in Goteborg

 • Vreme Azi
  Azi
  10°C
  /
  7°C
 • Vineri
  Vreme Vineri
  9°C
  /
  5°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  6°C
  /
  5°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  7°C
  /
  4°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Goteborg Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.