Bilete de avion
Bucureşti Geneva

Oferte la cele mai bune prețuri
de la 229 €*

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Geneva

Image

Bilete avion Bucureşti Geneva (BUH - GVA) - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară la Geneva


Bilete avion Bucureşti Geneva (BUH - GVA). Bucură-te de ofertele noastre pentru Geneva. Geneva este considerat unul dintre cele mai verzi oraşe din Europa, cu peste 20 de parcuri. Una dintre principalele atracţii - şi chiar simbol al oraşului - este "Jet d'eau", o fântână de apă pompată la 140 de metri înălţime. Catedrala Sf. Petru, începută în anul 1160 şi terminată 400 de ani mai târziu, se găseşte în punctul cel mai înalt al oraşului istoric, în centrul Genevei. Să nu uităm sediul Naţiunilor Unite, aflat în acest oraş, Lacul Geneva sau romantica Insulă Rousseau, obiective importante ce nu pot lipsi din itinerariul niciunui turist aflat în Geneva. Nu pierde ofertele avantajoase ale companiei Lufthansa şi rezervă-ţi biletul acum!

Vreme: Geneva

  Azi Miercuri Joi Vineri
36°C

Azi
36°C | 21°C 28°C | 15°C 27°C | 14°C 29°C | 13°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Geneva cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Geneva, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.