• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Geneva

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 158 €*

Zboruri internaționale

Informații Geneva

Bilete avion Bucureşti Geneva (BUH - GVA) - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară la Geneva

Bilete avion Bucureşti Geneva (BUH - GVA). Bucură-te de ofertele noastre pentru Geneva. Geneva este considerat unul dintre cele mai verzi oraşe din Europa, cu peste 20 de parcuri. Una dintre principalele atracţii - şi chiar simbol al oraşului - este "Jet d'eau", o fântână de apă pompată la 140 de metri înălţime. Catedrala Sf. Petru, începută în anul 1160 şi terminată 400 de ani mai târziu, se găseşte în punctul cel mai înalt al oraşului istoric, în centrul Genevei. Să nu uităm sediul Naţiunilor Unite, aflat în acest oraş, Lacul Geneva sau romantica Insulă Rousseau, obiective importante ce nu pot lipsi din itinerariul niciunui turist aflat în Geneva. Nu pierde ofertele avantajoase ale companiei Lufthansa şi rezervă-ţi biletul acum!

Vreme in Geneva

 • Vreme Azi
  Azi
  10°C
  /
  7°C
 • Luni
  Vreme Luni
  14°C
  /
  8°C
 • Marți
  Vreme Marți
  15°C
  /
  11°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  15°C
  /
  9°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Geneva Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.