Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Gdansk

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Gdansk

Bilete avion Bucureşti Gdansk (BUH - GDN), Poloniei - rezervări bilete de avion spre Gdansk

Profitați acum de ofertele noastre avantajoase și zburați spre Gdansk cu Lufthansa. Bilete avion Bucureşti Gdansk (BUH - GDN), Poloniei. Oraș situat pe malul Mării Baltice, Gdansk, sau Danțig, este al patrulea oraș ca mărime din Polonia. Aici s-a născut Mișcarea de Solidaritate, sub conducerea activistului politic Lech Walesa, mișcare care a avut un rol important în căderea comunismului în Europa Centrală. În oraș încă mai există multe clădiri cu aspect interesant, de pe vremea Ligii Hanseatice. Majoritatea atracțiilor turistice se găsesc de-a lungul străzii Dluga și în piața cu același nume. Nu ezitați și rezervaţi-vă chiar acum biletul spre Gdansk, prin Lufthansa!

Vreme in Gdansk

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Gdansk Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.