• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Frankfurt

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 98 €*

Zboruri internaționale

Informații Frankfurt

Bilete avion Bucureşti Frankfurt (BUH - FRA), Germania - rezervaţi-vă un zbor la preţ avantajos şi zburaţi la Frankfurt

Bilete avion Bucureşti Frankfurt (BUH - FRA), Germania. Profitați acum de ofertele noastre avantajoase și rezervați-vă un bilet spre Frankfurt. Important oraș german, Frankfurt este considerat capitala financiară a acestei tari. Situat pe râul Main, Frankfurt este un amestec interesant de vechi și modern. Zgârie-norii care i-au adus porecla de "Mainhattan" se învecinează cu clădiri gotice precum Römer, primăria orașului, sau biserica Sfântul Paul, astăzi folosită drept spațiu expozițional. Alte repere care nu trebuie ratate sunt Domul (catedrala Sf. Bartolomeu), cea mai mare biserică din oraș, ori Vechea Operă. Nu ezitați să gustați câteva specialități: cârnat de vită, costița cu varză ori vin de mere. Zburați azi spre Frankfurt cu Lufthansa!

Vreme in Frankfurt

 • Vreme Azi
  Azi
  13°C
  /
  8°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  12°C
  /
  6°C
 • Joi
  Vreme Joi
  12°C
  /
  5°C
 • Vineri
  Vreme Vineri
  12°C
  /
  6°C

Alte zboruri spre Germania

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Frankfurt Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.