Bilete de avion
Bucureşti Frankfurt

Oferte la cele mai bune prețuri
de la 199 €*

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Frankfurt

Image

Bilete avion Bucureşti Frankfurt (BUH - FRA), Germania - rezervaţi-vă un zbor la preţ avantajos şi zburaţi la Frankfurt


Bilete avion Bucureşti Frankfurt (BUH - FRA), Germania. Profitați acum de ofertele noastre avantajoase și rezervați-vă un bilet spre Frankfurt. Important oraș german, Frankfurt este considerat capitala financiară a acestei tari. Situat pe râul Main, Frankfurt este un amestec interesant de vechi și modern. Zgârie-norii care i-au adus porecla de "Mainhattan" se învecinează cu clădiri gotice precum Römer, primăria orașului, sau biserica Sfântul Paul, astăzi folosită drept spațiu expozițional. Alte repere care nu trebuie ratate sunt Domul (catedrala Sf. Bartolomeu), cea mai mare biserică din oraș, ori Vechea Operă. Nu ezitați să gustați câteva specialități: cârnat de vită, costița cu varză ori vin de mere. Zburați azi spre Frankfurt cu Lufthansa!

Vreme: Frankfurt

  Azi Sâmbătă Duminică Luni
36°C

Azi
36°C | 22°C 39°C | 21°C 35°C | 21°C 31°C | 19°C

Alte zboruri spre Germania

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Frankfurt cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Frankfurt, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.