• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Florenţa

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 209 €*

Zboruri internaționale

Informații Florenţa

Bilete avion Bucureşti Florenţa (BUH - FLR) - rezervaţi bilete de avion ieftine si zburaţi spre Florenţa, Italia

Profitaţi de oferta noastră şi zburaţi spre Florenţa. Bilete avion Bucureşti Florenţa (BUH - FLR), Italia. Situat în inima Toscanei, oraşul îşi păstrează faima câştigată în perioada Renaşterii. Printre zecile de muzee pe care le puteţi vizita se numără Galeriile Uffizi. Treceţi pe lângă Dom în drumul spre Piaţa de Alimente, un amalgam de sunete, mirosuri şi culori care vă vor încânta simţurile. Traversaţi Ponte Vecchio, Podul Vechi, în drum spre Piaţeta Michelangelo, de unde veţi avea o perspectivă unică asupra oraşului. Zona comercială este bine reprezentată de magazine de renume. Nu uitaţi de faimoasele vinuri toscane! Rezervaţi-vă biletul prin Luftanha si zburaţi spre Florenţa acum!

Vreme in Florenţa

 • Vreme Azi
  Azi
  26°C
  /
  11°C
 • Joi
  Vreme Joi
  29°C
  /
  13°C
 • Vineri
  Vreme Vineri
  30°C
  /
  14°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  25°C
  /
  16°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Florenţa Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.