Bilete de avion
Bucureşti Florenţa

Oferte la cele mai bune prețuri
de la 209 €*

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Florenţa

Image

Bilete avion Bucureşti Florenţa (BUH - FLR) - rezervaţi bilete de avion ieftine si zburaţi spre Florenţa, Italia


Profitaţi de oferta noastră şi zburaţi spre Florenţa. Bilete avion Bucureşti Florenţa (BUH - FLR), Italia. Situat în inima Toscanei, oraşul îşi păstrează faima câştigată în perioada Renaşterii. Printre zecile de muzee pe care le puteţi vizita se numără Galeriile Uffizi. Treceţi pe lângă Dom în drumul spre Piaţa de Alimente, un amalgam de sunete, mirosuri şi culori care vă vor încânta simţurile. Traversaţi Ponte Vecchio, Podul Vechi, în drum spre Piaţeta Michelangelo, de unde veţi avea o perspectivă unică asupra oraşului. Zona comercială este bine reprezentată de magazine de renume. Nu uitaţi de faimoasele vinuri toscane! Rezervaţi-vă biletul prin Luftanha si zburaţi spre Florenţa acum!

Vreme: Florenţa

  Azi Luni Marți Miercuri
39°C

Azi
39°C | 23°C 39°C | 23°C 39°C | 22°C 38°C | 22°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Florenţa cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Florenţa, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.