• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Edinburgh

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 198 €*

Zboruri internaționale

Informații Edinburgh

Bilete avion Bucureşti Edinburgh (BUH - EDI), Marea Britanie - rezervati bilete de avion ieftine spre Edinburgh

Profitaţi de oferta noastră de zboruri avantajoase spre Edinburgh, Marea Britanie. Bilete avion Bucureşti Edinburgh (BUH - EDI). Capitala Scoţiei este renumită pentru personalităţile născute aici (printre care inventatorul telefonului). Puteţi să vă plimbaţi prin Parcul Princess Street Gardens care divide oraşul în două. Vizitaţi Castelul Edinburgh şi admiraţi panorama. Amatorii de cumpărături nu vor rata Princess Street, principala arteră comercială. Important centru cultural, Edinburgh găzduieşte câteva festivaluri de renume. Arhitectura orasului este eclectică, cu partea veche predominant medievală iar cea nouă reprezentând arhitectura georgiană. Rezervaţi-vă acum biletele prin Lufthansa şi zburaţi spre Edinburgh!

Vreme in Edinburgh

 • Vreme Azi
  Azi
  9°C
  /
  5°C
 • Marți
  Vreme Marți
  11°C
  /
  4°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  13°C
  /
  7°C
 • Joi
  Vreme Joi
  13°C
  /
  8°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Edinburgh Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.