• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Dublin

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 115 €*

Zboruri internaționale

Informații Dublin

Bilete avion Bucureşti Dublin (BUH - DUB), Irlanda - rezervaţi bilete de avion economice spre Dublin

Nu ezitaţi şi profitaţi de oferta noastră pentru Dublin! Bilete avion Bucureşti Dublin (BUH - DUB), Irlanda! Capitala Irlandei e situată pe malurile râului Liffey, pe o veche aşezare celtică. Important centru cultural, aici puteţi vedea Colegiul Trinity, cea mai veche universitate irlandeză. Cartierul Temple Bar este centrul vieţii de noapte al oraşului aşa că fiţi siguri că nu-l rataţi. Vizitaţi Castelul Dublin şi numeroasele parcuri ale oraşului (Dublin are cele mai multe spaţii verzi pe km pătrat dintre capitalele Europei). Nu pierdeţi ocazia de a vizita Muzeul Naţional şi Biblioteca Naţională a Irlandei. Rezervaţi-vă acum biletul prin Lufthansa şi zburaţi astăzi spre Dublin!

Vreme in Dublin

 • Vreme Azi
  Azi
  10°C
  /
  7°C
 • Luni
  Vreme Luni
  11°C
  /
  6°C
 • Marți
  Vreme Marți
  13°C
  /
  4°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  14°C
  /
  8°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Dublin Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.