Bilete de avion
Bucureşti Dresda

Oferte la cele mai bune prețuri
de la 259 €*

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Dresda

Image

Bilete avion Bucureşti Dresda (BUH - DRS), Germania - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară către Dresda


Bilete avion Bucureşti Dresda (BUH - DRS), Germania. Bucură-te de prețurile ieftine ale biletelor de avion și rezervă acum zborul tău spre Dresda, capitala landului federal al Saxoniei, în Germania. O vizită la Dresda nu poate exclude plimbarea pe Terasa Brühlsche care oferă o privelişte minunată către fluviului Elba până în depărtare la Colinele Loschwitz. O altă atracţie este reprezentată de Schwebebahn, un fel de tramvai suspendat lung 274 metri care unește două cartiere ale orașului: Loschwitz şi Oberloschwitz. De nepierdut Blaues Wunder, podul cel mai faimos din Dresda şi Pfunds Molkerei, lăptăria cea mai frumoasă din lume, citată în Guiness World Records. Profită de prețurile avantajoase Lufthansa şi rezervă acum zborul tău către Dresda.

Vreme: Dresda

  Azi Joi Vineri Sâmbătă
29°C

Azi
29°C | 12°C 32°C | 14°C 33°C | 16°C 35°C | 17°C

Alte zboruri spre Germania

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Dresda cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Dresda, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.