Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Delhi

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Delhi

Bilete avion Bucureşti Delhi (BUH - DEL), India - rezervați bilete ieftine și zburați spre Delhi

Bilete avion Bucureşti Delhi (BUH - DEL), India. Nu ezitați și alegeți ofertele noastre avantajoase pentru Delhi. Delhi este unul dintre orașele importante din punct de vedere cultural, comercial și politic din India, situat pe malurile râului Yamuna. Aici se întâlnesc marile religii orientale: hinduismul, islamismul și baha'i, fiecare cu locurile lor de rugăciune: templul Akshardham, moscheea Jama Masjid (cea mai mare din India) sau templul Lotus. Nu ratați bucătăria tradițională, un amestec inedit de arome și culori (mai ales mâncarea din piețe sau de la chioşcurile și tarabele de pe străzi). Rezervați-vă biletul acum prin Lufthansa și zburați chiar astăzi spre Delhi!

Vreme in Delhi

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Delhi Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.