Bilete de avion
Bucureşti Delhi

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Delhi

Image

Bilete avion Bucureşti Delhi (BUH - DEL), India - rezervați bilete ieftine și zburați spre Delhi


Bilete avion Bucureşti Delhi (BUH - DEL), India. Nu ezitați și alegeți ofertele noastre avantajoase pentru Delhi. Delhi este unul dintre orașele importante din punct de vedere cultural, comercial și politic din India, situat pe malurile râului Yamuna. Aici se întâlnesc marile religii orientale: hinduismul, islamismul și baha'i, fiecare cu locurile lor de rugăciune: templul Akshardham, moscheea Jama Masjid (cea mai mare din India) sau templul Lotus. Nu ratați bucătăria tradițională, un amestec inedit de arome și culori (mai ales mâncarea din piețe sau de la chioşcurile și tarabele de pe străzi). Rezervați-vă biletul acum prin Lufthansa și zburați chiar astăzi spre Delhi!

Vreme: Delhi

  Azi Vineri Sâmbătă Duminică
42°C

Azi
42°C | 30°C 42°C | 30°C 43°C | 30°C 43°C | 29°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Delhi cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Delhi, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.