Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Delhi

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 499 €*

Zboruri internaționale

Informații Delhi

Bilete avion Bucureşti Delhi (BUH - DEL), India - rezervați bilete ieftine și zburați spre Delhi

Bilete avion Bucureşti Delhi (BUH - DEL), India. Nu ezitați și alegeți ofertele noastre avantajoase pentru Delhi. Delhi este unul dintre orașele importante din punct de vedere cultural, comercial și politic din India, situat pe malurile râului Yamuna. Aici se întâlnesc marile religii orientale: hinduismul, islamismul și baha'i, fiecare cu locurile lor de rugăciune: templul Akshardham, moscheea Jama Masjid (cea mai mare din India) sau templul Lotus. Nu ratați bucătăria tradițională, un amestec inedit de arome și culori (mai ales mâncarea din piețe sau de la chioşcurile și tarabele de pe străzi). Rezervați-vă biletul acum prin Lufthansa și zburați chiar astăzi spre Delhi!

Vreme in Delhi

 • Vreme Azi
  Azi
  31°C
  /
  18°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  31°C
  /
  17°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  31°C
  /
  18°C
 • Luni
  Vreme Luni
  33°C
  /
  19°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Delhi Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.