Bilete de avion
Bucureşti Cracovia

Oferte la cele mai bune prețuri

Informații Cracovia

Image

Bilete avion Bucureşti Cracovia (BUH - KRK), Poloniei - rezervă acum bilete de avion ieftine spre Cracovia


Profită de ofertele noastre avantajoase pentru zborurile către Cracovia. Bilete avion Bucureşti Cracovia (BUH - KRK). Unul dintre cele mai importante oraşe ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural și științific, Cracovia te așteaptă sa vizitezi Castelul Wawel, fostă reședința regală, cu catedralele Wawel și Sfânta Maria, Muzeul Lagărului Nazist sau Salina Wielicza, care face parte și din patrimoniul UNESCO. Nu rata ocazia și achiziționează acum biletul ieftin de la Lufthansa pentru Cracovia și bucură-te de o vacanţă minunată la un preț mic!

Vreme: Cracovia

  Azi Miercuri Joi Vineri
32°C

Azi
32°C | 15°C 30°C | 16°C 23°C | 12°C 20°C | 11°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Cracovia cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Cracovia, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.