• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Cracovia

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Cracovia

Bilete avion Bucureşti Cracovia (BUH - KRK), Poloniei - rezervă acum bilete de avion ieftine spre Cracovia

Profită de ofertele noastre avantajoase pentru zborurile către Cracovia. Bilete avion Bucureşti Cracovia (BUH - KRK). Unul dintre cele mai importante oraşe ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural și științific, Cracovia te așteaptă sa vizitezi Castelul Wawel, fostă reședința regală, cu catedralele Wawel și Sfânta Maria, Muzeul Lagărului Nazist sau Salina Wielicza, care face parte și din patrimoniul UNESCO. Nu rata ocazia și achiziționează acum biletul ieftin de la Lufthansa pentru Cracovia și bucură-te de o vacanţă minunată la un preț mic!

Vreme in Cracovia

 • Vreme Azi
  Azi
  0°C
  /
  -2°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  2°C
  /
  -2°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  4°C
  /
  -2°C
 • Luni
  Vreme Luni
  8°C
  /
  1°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Cracovia Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.