• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Copenhaga

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 199 €*

Zboruri internaționale

Informații Copenhaga

Bilete avion Bucureşti Copenhaga (BUH - CPH) - rezervă acum bilete de avion ieftine spre Copenhaga, Danemarca

Bilete avion Bucureşti Copenhaga (BUH - CPH), Danemarca. Profită de ofertele noastre avantajoase pentru zborurile către Copenhaga. Capitala Danemarcei, Copenhaga este situată în estul insulei Sjælland, faţă în faţă cu strâmtoarea Øresund. Având o istorie bogată care și-a lăsat amprenta prin clădiri impresionante și străzi seculare, Copenhaga prezintă numeroase puncte de atracție, ca statuia Micii Sirene, Grădinile Tivoli, Castelul Rosemborg și grădinile sale, Muzeul Instrumentelor Muzicale sau Muzeul Naval Danez. Nu rata ocazia și achiziționează acum biletul ieftin de la Lufthansa pentru Copenhaga și bucură-te de o vacanţă minunată la un preț minim!

Vreme in Copenhaga

 • Vreme Azi
  Azi
  24°C
  /
  17°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  24°C
  /
  16°C
 • Joi
  Vreme Joi
  23°C
  /
  16°C
 • Vineri
  Vreme Vineri
  22°C
  /
  15°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Copenhaga Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.