Bilete de avion
Bucureşti Chicago

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Chicago

Image

Bilete avion Bucureşti Chicago (BUH - ORD), USA - rezervă bilete economice şi zboară la Chicago


Profită de preţul avantajos şi rezervă acum biletul tău de avion către Chicago. Bilete avion Bucureşti Chicago (BUH - ORD), USA. De câte ori ai visat o călătorie în SUA şi mai exact la Chicago, oraşul Preşedintelui Obama? Visul tău este pe cale de a se îndeplini: faimoasele Michigan Avenue, Water Tower Place si J.Hancock Center te asteaptă! Panorama fantastică a oraşului admirat din Hancock Tower, cel mai înalt edificiu din SUA (cu excepţia celor din New York)la data construcţiei,îţi va dărui o senzaţie infinită de serenitate şi libertate. Deasemenea, nu poţi rata emoţia unei zile de distracţie şi relaxare pe Lacul Michigan,la Navy Pier. Rezervă astăzi biletul tău de avion către Chicago cu Lufthansa pentru a beneficia de tarifele reduse!

Vreme: Chicago

  Azi Joi Vineri Sâmbătă
23°C

Azi
23°C | 15°C 24°C | 16°C 25°C | 17°C 27°C | 18°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Chicago cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Chicago, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.