Bilete de avion
Bucureşti Charlotte

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Charlotte

Image

Bilete avion Bucureşti Charlotte (BUH - CLT), USA - rezervări bilete ieftine spre Charlotte


Profitaţi de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile către Charlotte. Bilete avion Bucureşti Charlotte (BUH - CLT), USA. Charlotte se află în statul Carolina de Nord. Denumit şi Oraşul Reginei, Charlotte vă poate oferi un sejur şi o experienţă de neuitat. South Park sau Park Road vă vor face să nu puteţi refuza o sesiune de cumpărături pe străzile înconjurate de zgârie-nori. O vizită la Bechtler Museum of Modern Art, Carolina Aviation Museum sau Charlotte Nature Museum în Freedom Park vă va captiva sigur simţurile. Iar dacă sunteţi fan al fotbalului american, nu puteţi rata un meci al celebrei echipe Carolina Panthers. Rezervaţi-vă chiar astăzi zborul spre Charlotte, prin Lufthansa, şi profitaţi de ofertele noastre avantajoase!

Vreme: Charlotte

  Azi Miercuri Joi Vineri
34°C

Azi
34°C | 23°C 33°C | 23°C 33°C | 23°C 33°C | 22°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Charlotte cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Charlotte, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.