• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Egypt

Please check before traveling to Egypt on the current information of the Foreign Office. Foreign Travel Advice

Bilete de avion București Cairo

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 280 €*

Egypt

Please check before traveling to Egypt on the current information of the Foreign Office. Foreign Travel Advice

Zboruri internaționale

Informații Cairo

Bilete de avion ieftine București Cairo (BUH - CAI)

Beneficiați acum de tarifele reduse pentru Bilete de avion București Cairo (BUH - CAI). Capitala Egiptului vă invită să o descoperiți și vă oferă o serie de atracții turistice. Puteți vizita Muzeul Egiptean al Antichităților, ce conţine, printre altele, comorile mormântului lui Tutankamon, Piramidele din Giza, considerate una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, sau Muzeul de Artă Islamică, unul dintre cele mai mari din lume, ce conține colecții de artefacte rare din întreaga lume islamică. Rezervați-vă astăzi bilete pentru zborul București - Cairo cu Lufthansa, profitați de prețurile mici și descoperiți orașul Cairo.

Vreme in Cairo

 • Vreme Azi
  Azi
  29°C
  /
  18°C
 • Luni
  Vreme Luni
  29°C
  /
  17°C
 • Marți
  Vreme Marți
  26°C
  /
  19°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  29°C
  /
  19°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Cairo Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.