Bilete de avion
Bucureşti Buenos Aires

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Buenos Aires

Image

Bilete avion Bucureşti Buenos Aires (BUH - BUE) - rezervări bilete ieftine spre Buenos Aires


Bilete avion Bucureşti Buenos Aires (BUH - BUE). Beneficiază acum de zborurile noastre către Buenos Aires! Cine n-a visat să viziteze exoticele oraşe ale Americii de Sud? Acum puteţi vedea unul dintre cele mai mari, Buenos Aires! Comparat adesea cu Parisul, Buenos Aires este un oraş cosmopolit în care poţi merge la concerte, te poţi plimba şi admira panoramele oraşului, poţi descoperi oaze de linişte şi verdeaţă în mijlocul agitaţiei. Dacă ajungi aici nu trebuie să ratezi o experienţă de neuitat: tangoul argentinian, plin de pasiune şi mister. Vizitează Muzeul Naţional de Istorie, Biblioteca Naţională şi alte clădiri importante atât datorită funcţiunii lor cât şi a stilului arhitectonic deosebit. Zboară azi cu Lufthansa spre Buenos Aires!

Vreme: Buenos Aires

  Azi Miercuri Joi Vineri
19°C

Azi
19°C | 10°C 14°C | 8°C 15°C | 9°C 13°C | 6°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Buenos Aires cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Buenos Aires, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.