Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Budapesta

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Budapesta

Bilete de avion Bucureşti Budapesta (BUH - BUD), Ungaria - rezervaţi un zbor ieftin şi plecaţi chiar azi la Budapesta!

Bilete de avion Bucureşti Budapesta (BUH - BUD), Ungaria. Nu ezitați să profitați de oferta Lufthansa pentru zboruri la Budapesta. Capitala Ungariei vă va încânta. Situat pe ambele maluri ale Dunării, Budapesta este un oraș pentru toate gusturile. Neapărat vizitați cetatea Buda, de unde aveți o panoramă deosebită. Amatorii de cumpărături vor fi incantați de strada Váci, cu numeroase magazine și restaurante pentru toate buzunarele. Faceți o vizită în Piața Eroilor, treceți pe la biserica Sf. Ștefan, sau admirați celebrul pod cu lanțuri. În apropierea orașului se află o încântătoare colonie a artiștilor, Szentendre, destinație turistică importantă. Faceți chiar acum rezervarea prin Lufthansa și zburați spre Budapesta.

Vreme in Budapesta

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Budapesta Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.