Bilete de avion
Bucureşti Budapesta

Oferte la cele mai bune prețuri

Informații Budapesta

Image

Bilete de avion Bucureşti Budapesta (BUH - BUD), Ungaria - rezervaţi un zbor ieftin şi plecaţi chiar azi la Budapesta!


Bilete de avion Bucureşti Budapesta (BUH - BUD), Ungaria. Nu ezitați să profitați de oferta Lufthansa pentru zboruri la Budapesta. Capitala Ungariei vă va încânta. Situat pe ambele maluri ale Dunării, Budapesta este un oraș pentru toate gusturile. Neapărat vizitați cetatea Buda, de unde aveți o panoramă deosebită. Amatorii de cumpărături vor fi incantați de strada Váci, cu numeroase magazine și restaurante pentru toate buzunarele. Faceți o vizită în Piața Eroilor, treceți pe la biserica Sf. Ștefan, sau admirați celebrul pod cu lanțuri. În apropierea orașului se află o încântătoare colonie a artiștilor, Szentendre, destinație turistică importantă. Faceți chiar acum rezervarea prin Lufthansa și zburați spre Budapesta.

Vreme: Budapesta

  Azi Luni Marți Miercuri
35°C

Azi
35°C | 19°C 37°C | 19°C 37°C | 21°C 35°C | 20°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Budapesta cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Budapesta, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.