Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Bruxelles

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Bruxelles

Bilete avion Bucureşti Bruxelles (BUH - BRU) - zboruri ieftine spre Bruxelles

Bilete avion Bucureşti Bruxelles (BUH - BRU). Profitați acum de ofertele noastre avantajoase și zburați spre Bruxelles. În afară de rolul de capitală a Belgiei, Bruxelles mai deține și funcția de capitală a Uniunii Europene (împreună cu alte două orașe). Oraș în care se pot întâlni persoane din toate colțurile lumii (atât turiști cât și oameni veniți cu afaceri sau pentru diverse întâlniri), Bruxelles este o oază culturală, politică și financiară. Printre atracțiile orașului se numără Piața Mare, parcul Bruxelles (cu renumitul complex Mini-Europa), reședința regală (în parcul Laeken), statuia Menneken Pis (a copilului despre care se spune că a salvat orașul) ori cartierul anticarilor. Zburați azi spre Bruxelles cu Lufthansa!

Vreme in Bruxelles

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Bruxelles Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.