Bilete de avion
Bucureşti Boston

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Boston

Image

Bilete de avion Boston, USA - zboruri ieftine Boston


Zburaţi spre Boston cu Lufthansa la un preţ avantajos! Bilete avion Bucureşti Boston (BUH - BOS), USA. Unul dintre cele mai vechi oraşe din SUA, Boston a avut un rol important în timpul războiului de independenţă. Oraşul este şi astăzi un centru economic şi cultural de renume. Dacă ajungeţi aici trebuie neaparat să va delectati cu preparatele culinare locale, pe baza de fructe de mare. Amatorii de cultură vor fi satisfăcuţi de o vizită la impunătoarea bibliotecă John F. Kennedy ori la unul din numeroasele muzee bostoniene. Pentru cumpărături vă recomandăm strada Newburry iar pentru relaxare o plimbare în Grădina Publică. Rezervaţi-vă biletul spre Boston chiar azi!

Vreme: Boston

  Azi Sâmbătă Duminică Luni
25°C

Azi
25°C | 17°C 22°C | 17°C 28°C | 17°C 28°C | 19°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Boston cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Boston, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.