• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Boston

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Boston

Bilete de avion Boston, USA - zboruri ieftine Boston

Zburaţi spre Boston cu Lufthansa la un preţ avantajos! Bilete avion Bucureşti Boston (BUH - BOS), USA. Unul dintre cele mai vechi oraşe din SUA, Boston a avut un rol important în timpul războiului de independenţă. Oraşul este şi astăzi un centru economic şi cultural de renume. Dacă ajungeţi aici trebuie neaparat să va delectati cu preparatele culinare locale, pe baza de fructe de mare. Amatorii de cultură vor fi satisfăcuţi de o vizită la impunătoarea bibliotecă John F. Kennedy ori la unul din numeroasele muzee bostoniene. Pentru cumpărături vă recomandăm strada Newburry iar pentru relaxare o plimbare în Grădina Publică. Rezervaţi-vă biletul spre Boston chiar azi!

Vreme in Boston

 • Vreme Azi
  Azi
  23°C
  /
  15°C
 • Luni
  Vreme Luni
  22°C
  /
  14°C
 • Marți
  Vreme Marți
  27°C
  /
  18°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  22°C
  /
  16°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Boston Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.