• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion București Bogota

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 919 €*

Zboruri internaționale

Informații Bogota

Bilete de avion ieftine București Bogota (BUH - BOG)

Profitați de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile București Bogota (BUH - BOG) și vizitați unul dintre cele mai moderne orașe ale Americii de Sud. Petreceți-vă timpul la cumpărături în Centro Andino Mall și bucurați-vă de permanenta atmosferă de festival. Urmăriți un spectacol la unul din cele 45 de teatre din oraș - cel mai notabil fiind Teatrul Carmarin, cu o vechime de peste patru secole! Relaxați-vă la o plimbare prin La Candelaria, contemplând arhitectura colonială, alături de zgârie-norii din fundal. Rezervați Bilete de avion Lufthansa pe ruta București Bogota (BUH - BOG) în condiții avantajoase. Profitați astăzi de ofertele noastre.

Vreme in Bogota

 • Vreme Azi
  Azi
  20°C
  /
  9°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  20°C
  /
  10°C
 • Luni
  Vreme Luni
  19°C
  /
  10°C
 • Marți
  Vreme Marți
  19°C
  /
  10°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Bogota Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.