Bilete de avion
București Bogota

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Bogota

Image

Bilete de avion ieftine București Bogota (BUH - BOG)


Profitați de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile București Bogota (BUH - BOG) și vizitați unul dintre cele mai moderne orașe ale Americii de Sud. Petreceți-vă timpul la cumpărături în Centro Andino Mall și bucurați-vă de permanenta atmosferă de festival. Urmăriți un spectacol la unul din cele 45 de teatre din oraș - cel mai notabil fiind Teatrul Carmarin, cu o vechime de peste patru secole! Relaxați-vă la o plimbare prin La Candelaria, contemplând arhitectura colonială, alături de zgârie-norii din fundal. Rezervați Bilete de avion Lufthansa pe ruta București Bogota (BUH - BOG) în condiții avantajoase. Profitați astăzi de ofertele noastre.

Vreme: Bogota

  Azi Sâmbătă Duminică Luni
21°C

Azi
21°C | 11°C 20°C | 12°C 19°C | 11°C 19°C | 9°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Bogota cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Bogota, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.