Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion București Bogota

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Bogota

Bilete de avion ieftine București Bogota (BUH - BOG)

Profitați de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile București Bogota (BUH - BOG) și vizitați unul dintre cele mai moderne orașe ale Americii de Sud. Petreceți-vă timpul la cumpărături în Centro Andino Mall și bucurați-vă de permanenta atmosferă de festival. Urmăriți un spectacol la unul din cele 45 de teatre din oraș - cel mai notabil fiind Teatrul Carmarin, cu o vechime de peste patru secole! Relaxați-vă la o plimbare prin La Candelaria, contemplând arhitectura colonială, alături de zgârie-norii din fundal. Rezervați Bilete de avion Lufthansa pe ruta București Bogota (BUH - BOG) în condiții avantajoase. Profitați astăzi de ofertele noastre.

Vreme in Bogota

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Bogota Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.