Bilete de avion
Bucureşti Billund

Oferte la cele mai bune prețuri

Informații Billund

Image

Bilete avion Bucureşti Billund (BUH - BLL), Danemarca - rezervaţi zboruri ieftine şi zburaţi spre Billund


Bilete avion Bucureşti Billund (BUH - BLL), Danemarca! Profitați chiar astăzi de ofertele avantajoase ale companiei Lufthansa și zburați spre Billund.Oricine ajunge în acest mic orășel din sudul peninsulei Jütland din Danemarca, trebuie să știe că aici este locul de naștere al binecunoscutelor jucării Lego. Tot aici se află sediul companiei Sun Air of Scandinavia. În apropierea orașului Billund se află faimosul Legoland, parcul tematic deschis în 1968. O vizită aici vă va încânta cu siguranța și vă va oferi oportunitatea de a redeveni pentru o vreme copil. Cumpărați astăzi biletele ieftine prin Lufthansa și zburați spre Billund.

Vreme: Billund

  Azi Miercuri Joi Vineri
22°C

Azi
22°C | 12°C 18°C | 11°C 15°C | 10°C 18°C | 9°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Billund cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Billund, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.