Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Bilbao

BookingBuddy Lufthansa


de la 192 €*

Zboruri internaționale

Informații Bilbao

Bilete avion Bucureşti Bilbao (BUH - BIO), Spania - rezervaţi bilete de avion ieftine spre Bilbao

Profitaţi de oferta noastră avantajoasă şi zburaţi spre Bilbao. Bilete avion Bucureşti Bilbao (BUH - BIO), Spania. Acest oraş basc a cunoscut o dezvoltare majoră în ultimii ani, datorită (printre altele) portului pe care-l găzduieşte. Plimbaţi-vă agale prin Parcul Exteberria şi bucuraţi-vă de climatul blând al oraşului. Lăsaţi-vă purtat de sunetul valurilor şi descoperiţi peisajele Bilbao-ului. Asiguraţi-vă că nu rataţi o vizită la Muzeul Guggenheim din Bilbao, un simbol al modernismului oraşului. Dacă sunteţi nostalgic, vizitaţi partea veche, în care se păstrează încă principalele biserici gotice. Rezervaţi-vă chiar acum biletul prin Lufthansa şi zburaţi spre Bilbao chiar astăzi!

Vreme in Bilbao

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Bilbao Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.