Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Bilbao

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 191 €*

Zboruri internaționale

Informații Bilbao

Bilete avion Bucureşti Bilbao (BUH - BIO), Spania - rezervaţi bilete de avion ieftine spre Bilbao

Profitaţi de oferta noastră avantajoasă şi zburaţi spre Bilbao. Bilete avion Bucureşti Bilbao (BUH - BIO), Spania. Acest oraş basc a cunoscut o dezvoltare majoră în ultimii ani, datorită (printre altele) portului pe care-l găzduieşte. Plimbaţi-vă agale prin Parcul Exteberria şi bucuraţi-vă de climatul blând al oraşului. Lăsaţi-vă purtat de sunetul valurilor şi descoperiţi peisajele Bilbao-ului. Asiguraţi-vă că nu rataţi o vizită la Muzeul Guggenheim din Bilbao, un simbol al modernismului oraşului. Dacă sunteţi nostalgic, vizitaţi partea veche, în care se păstrează încă principalele biserici gotice. Rezervaţi-vă chiar acum biletul prin Lufthansa şi zburaţi spre Bilbao chiar astăzi!

Vreme in Bilbao

 • Vreme Azi
  Azi
  23°C
  /
  10°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  22°C
  /
  10°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  23°C
  /
  11°C
 • Luni
  Vreme Luni
  28°C
  /
  12°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Bilbao Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.