• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Berlin

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 219 €*

Zboruri internaționale

Informații Berlin

Bilete de avion Bucureşti Berlin (BUH - BER) Germania - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară către Berlin

Bilete de avion Bucureşti Berlin (BUH - BER), Germania! Profită de preţurile avantajoase ale companiei Lufthansa şi rezervă acum biletul tău de avion către Berlin. Capitala Germaniei te aşteaptă! Printre atracţiile principale se numără faimoasa Poartă Brandenburg sau Checkpoint Charlie cunoscut drept punct de frontieră pe timpul Războiului Rece. Berlin găzduieşte şi cea mai mare Grădină Zoologică din Europa, Berliner Tierpark. Pentru pasionaţii de artă nu uitaţi să dedicaţi cel puţin o jumătate de zi Muzeului Pergamon, cel mai vizitat muzeu de artă din Germania. Bucură-te de preţurile ieftine Lufthansa şi rezervă acum biletul tau spre Berlin!

Vreme in Berlin

 • Vreme Azi
  Azi
  11°C
  /
  6°C
 • Joi
  Vreme Joi
  10°C
  /
  7°C
 • Vineri
  Vreme Vineri
  9°C
  /
  6°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  10°C
  /
  7°C

Alte zboruri spre Germania

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Berlin Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.