• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Bergen

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Bergen

Bilete avion Bucureşti Bergen (BUH - BGO), Norvegia - rezervă zboruri ieftine spre Bergen

Profitați acum de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile către Bergen. Bilete avion Bucureşti Bergen (BUH - BGO), Norvegia. Bergen este al doilea oraș ca mărime în Norvegia. Unul dintre cele mai impresionante lucruri despre Bergen este acela că, după fiecare incendiu, clădirile au fost reconstruite de fiecare dată după modelul original. Este un oraș vechi, hanseatic, situat între 7 munți, fiind și punctul de pornire al fiordurilor. Pentru o vizită spre Hardangerfjorden, Geirangerfjorden sau insulițele stâncoase vă stau la dispoziție bărcile rapide și confortabile. Nu puteți rata nici Muzeul Bergen, Muzeul de artă sau o plimbare cu telecabina. Rezervați-vă chiar azi zborul spre Bergen, prin Lufthansa, și profitați de ofertele noastre!

Vreme in Bergen

 • Vreme Azi
  Azi
  9°C
  /
  6°C
 • Marți
  Vreme Marți
  10°C
  /
  6°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  10°C
  /
  5°C
 • Joi
  Vreme Joi
  11°C
  /
  7°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Bergen Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.