Bilete de avion
Bucureşti Basel

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Basel

Image

Bilete avion Bucureşti Basel (BUH - BSL) - rezervă bilete de avion ieftine și zboară către Basel, Elveția


Bilete avion Bucureşti Basel (BUH - BSL), Elveția. Profită de prețurile avantajoase Lufthansa și zboară acum la Basel. Basel este un important oraș elvețian situat în apropierea triunghiului celor trei frontiere dintre Germania, Franța și Elveţia. De vizitat Catedrala din Basel, atracţia principală a orașului, ce găzduieşte mormântul lui Erasmus din Rotterdam. Plimbă-te pe Basler Pfalz de unde veți putea admira fantastica panoramă a orașului vechi, unul dintre cele mai frumoase și mai bine conservate din Europa. Piaţa centrală se transformă, uneori, într-un loc unic de vânzare de fructe, legume și flori. Nu pierde ocazia, beneficiază de prețurile ieftine ale companiei Lufthansa şi rezervă-ţi acum biletul de avion spre Basel.

Vreme: Basel

  Azi Sâmbătă Duminică Luni
36°C

Azi
36°C | 22°C 38°C | 21°C 37°C | 21°C 34°C | 21°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Basel cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Basel, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.