Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Basel

BookingBuddy Lufthansa


de la 226 €*

Zboruri internaționale

Informații Basel

Bilete avion Bucureşti Basel (BUH - BSL) - rezervă bilete de avion ieftine și zboară către Basel, Elveția

Bilete avion Bucureşti Basel (BUH - BSL), Elveția. Profită de prețurile avantajoase Lufthansa și zboară acum la Basel. Basel este un important oraș elvețian situat în apropierea triunghiului celor trei frontiere dintre Germania, Franța și Elveţia. De vizitat Catedrala din Basel, atracţia principală a orașului, ce găzduieşte mormântul lui Erasmus din Rotterdam. Plimbă-te pe Basler Pfalz de unde veți putea admira fantastica panoramă a orașului vechi, unul dintre cele mai frumoase și mai bine conservate din Europa. Piaţa centrală se transformă, uneori, într-un loc unic de vânzare de fructe, legume și flori. Nu pierde ocazia, beneficiază de prețurile ieftine ale companiei Lufthansa şi rezervă-ţi acum biletul de avion spre Basel.

Vreme in Basel

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Basel Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.