Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Barcelona

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Barcelona

Bilete avion Bucureşti Barcelona (BUH - BCN), Spania - rezervă bilete ieftine şi zboară la Barcelona

Profită de preţurile avantajoase ale biletelor de avion Lufthansa către Barcelona, Spania! Bilete avion Bucureşti Barcelona (BUH - BCN). Rezervă-ţi acum biletul către capitala Cataloniei şi lasă distracţia să înceapă pe Rambla, Passeig de Gracias sau pe plaja din apropierea centrului oraşului. Iubitorii de artă nu pot pierde o vizită la fascinantele opere ale lui Gaudi şi Miro, iar Parcul Guell vă aşteaptă pentru o după-amiază într-un tărâm de vis. Nu rataţi de asemenea o vizită în Oraşul Olimpic, creat cu ocazia Jocurilor Olimpice din 1998. Fie că îţi place să vizitezi oraşul pe timpul zilei, fie că iubeşti viaţa de noapte, Barcelona nu te va dezamăgi. Rezervă-ţi acum biletul de avion ieftin pentru BCN cu compania Lufthansa.

Vreme in Barcelona

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Barcelona Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.