• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Amsterdam

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 168 €*

Zboruri internaționale

Informații Amsterdam

Bilete avion Bucureşti Amsterdam (BUH - AMS) - bilete de avion ieftine spre Amsterdam

Amsterdam este capitala oficială a Țărilor de Jos. Bilete avion Bucureşti Amsterdam (BUH - AMS). Pe plan local, orașului i se mai spune și Mokum. Steagul orașului Amsterdam are trei cruci ale Sf. Andrei, plasate orizontal, semnificația acestora fiind necunoscută, însă unii istorici sunt de părere că simbolizează cele trei calamități care au devastat orașul: ciuma, inundațiile și focul. Puncte de interes: Biserica Veche (Oude Kerk), Muzeul Marijuanei şi Haşişului. Muzeele rămân principala atracţie în Amsterdam. Toată lumea a auzit de arhicunoscutele muzee Rijks, Van Gogh şi Stedelijk, însă sunt mult mai multe. Am putea spune că Amsterdamul este oraşul contrastelor. Vizitaţi Amsterdamul făcând o revervare doar prin Lufthansa.

Vreme in Amsterdam

 • Vreme Azi
  Azi
  10°C
  /
  4°C
 • Luni
  Vreme Luni
  9°C
  /
  4°C
 • Marți
  Vreme Marți
  12°C
  /
  6°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  12°C
  /
  5°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Amsterdam Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.